Teremy Sándorné

dr. Voll-féle állapotfelmérés, 
Haihua terapeuta, természetgyógyász, masszőr

06-20-219-3033
Teremy Sándorné

dr. Voll-féle állapotfelmérés,  Haihua terapeuta, természetgyógyász, masszőr

    Dr. Voll –féle biorezonanciális állapotfelmérés:

Dr. Voll német orvos-fizikus által kifejlesztett műszer a közel 5000 éves keleti gyógyászati módszeren alapul. Segítségével feltérképezhető a szervezet egészségi állapota, melyet akupunktúrás pontokon mérünk. Minden szervnek van energiája, és ezek a biorezonanciás értékek megmutatják, hogy hol van zavaró tényező, esetleges rejtett góc a szervezetünkben.  

  Az orvosok és mérnökök által kifejlesztett műszerrel enyhe impulzust adunk az akupunktúrás pontokra. A kiválasztott szerv az impulzusra reagál, és az általa „visszaküldött” ellenállás pontosan megmutatja a szerv állapotát. A normálistól eltérő magasabb, vagy alacsonyabb értékek jelzik, a kialakulóban lévő problémákat, tehát, már a kezdeti stádiumban megelőzhetőek a betegségek. Az eredmények utalnak a gyulladásokra, illetve a degeneratív elváltozásokra.

A tesztelés folyamán arra is választ kap a tesztelt személy, hogy szervezetének mely készítményekre van szüksége, mire allergiás, támogatják-e a szervezetét azok a készítmények, amit eddig szedett. Kizárólag WHO által ajánlott gyógynövény alapú készítményeket ajánlok.

            

*

   

    HAIHUA Magnevit tűszúrás nélküli akupunktúra: A magnetoterápia, az elektroterápia és az akupunktúra elvén működik, a kínai gyógyászat és az akupunktúra lehetőségeit nyújtja a komplementer medicinában. Hatékony módszer a betegség megelőzésben és a szépségápolásban.  Különösen ajánlott  immunerősítés, fájdalomcsillapítás, ízületi problémák, gyulladásos tünetek, sav-bázisegyensúly helyreállítása esetén, de a szépségiparban is eredményes a cellulit kezelés, alakformálás, fogyókúra, kötőszöveti ellazulások.  A Magnevit készülék orvosi műszerként engedélyezett, 134 féle civilizációs betegségnél klinikailag igazolt terápiás hatással rendelkezik


                                       Az immunrendszer erősítése az IMMUNOTIC készülék segítségével:


Az Immunotic készülék olyan frekvenciákat juttat a szervezetbe, amellyel stimulálni tudja az immunrendszert.  Felismeri a szervezetben történt elváltozásokat, és képes korrigálni a rezgések eltéréseit. Forradalmian új találmány az immunrendszer legyengülése következtében fellépő betegségek kiegészítő kezelésében, és kimagaslóan eredményes a daganatos betegségek kiegészítő kezelésében.   Az Immunotic készülék a sejtek memóriáját törli, és így „újraindítja” a szerveztet. Hasonló funkciót tölt be, mint a számítógépen a Reset gomb. Ahogy ez megtörténik, az ideális állapotot visszaáll, és a szervezet gyorsan helyreállítja a problémát, amennyiben az immunrendszer elég erős. Az Immunotic készülék ebben is segít, mivel olyan impulzusokat juttat a szervezetbe, amellyel folyamatosan stimulálja az immunrendszert. Megbirkózik a szervezetben lévő kórokozókkal, baktériumokkal, vírusokkal, gombákkal. /Ezek alacsonyabb rezgésszámot bocsájtanak ki/ Ezt felismeri, magasabb rezgésszámot bocsájt a szervezetbe, ennek hatására azok elpusztulnak. A program elindításával először a gép analizálja a szervezet állapotát, ellenállását, majd elindul a program magától személyre szabottan, a szervezet helyreállítására, a gép által megállapított jelek közvetítésével. Az Immunotic önmagában nem képes gyógyításra, a gyógyulást minden esetben a szervezet saját maga valósítja meg. A frekvenciák csupán rendezik a testben mérhető feszültséget, ezután a test saját védekező rendszere végzi el a gyógyítási folyamatot. Ahhoz, hogy az Immunotic készülék a legyengült szervezeten segíteni tudjon, szükséges az ásványi anyagok, nyomelemek, és a vitaminok bevitele, valamint a megfelelő táplálkozás, zöldség-, gyümölcsfogyasztás, és a megfelelő mennyiségű folyadék, főleg tiszta víz bevitele.

Javaslatok,  tapasztalatok az Immunotic készülék használatával kapcsolatosan:

    Általános immunerősítés, méregtelenítés

    Nyugtató, stressz oldó hatás, segíti az alvást

    Legyengült szervezet erősítése, energetizálása

    Keringési betegségek, magas vérnyomás, trombózis megelőzése /magakadályozza a vérsejtek összetapadását/

    Lázas állapot megszüntetése

    Vírusok, baktériumok, gombák kivitele a szervezetből

    Megfázás, légzőszervi, panaszok kezelése

    Gyulladásos betegségek kezelése

    Ízületi bántalmak, gerincproblémák esetén igen hatásos, jók a tapasztalatok

    Mióma, ciszta esetén

    Allergia enyhítése, megszüntetése

    Emésztőszervi problémák kezelése

    Idegrendszeri zavarok, Alzheimer-kór, Sclerózis Multiplex, agyvérzés utáni felépülés

    Prosztata megnagyobbodás, gyulladás

    Daganatos betegségek esetén különösen jók a tapasztalatok. Olyan betegek gyógyultak meg az elmúlt időszakban igen magas arányban, akikről lemondtak az orvosok. A gép a következő elv alapján működik: Minden sejt a szervezetben memóriával rendelkezik. Ezek a sejtek osztódnak, illetve bizonyos időnként elpusztulnak. Amikor egy sejt valamilyen okból azt a parancsot kapja, hogy szaporodjon tovább, ezt az új sejteknek is átadja, ez az információ öröklődik át egyik sejtről a másikra. Így alakulnak ki a daganatok. A lebontáshoz a szervezetnek megfelelő mennyiségű tápanyagra, és megfelelő mennyiségű mikroorganizmusra van szüksége. Ha az immunrendszer nincs megfelelő állapotban, nem működnek a védekező mechanizmusok sem. A gép törli a sejtből az információkat, így megfelelő parancsot kap az agyból, nem örökíti át a szaporodási információt, nem képződik több daganat. Az Immunotic segít felébreszteni az immunrendszert, hogy felvehesse a harcot akár egy rosszindulatú elváltozással, de egyszerűbb esetben akár egy közönséges náthával szemben is. 

Tapasztalatok daganatos betegek esetén:

    Nyakon 3 cm-es csomó két hét alatt tűnt el, a szervezet lebontotta a daganatot

    Súlyos áttétes beteg, akiről lemondtak az orvosok egy éve életben van, a csomók egyre csökkennek.

    Leukémiás betegnél 70%-ban mutattak ki rosszindulatú sejteket, egy hetes használat után 0 %-ra csökkent

    Vesedaganat három hetes kezelés után,- orvosi kezelés mellett használta a gépet,- a felére csökkent
    Tüdődaganat esetén néhány kezelés már hatásos lehet. A daganatsejtek elbomlanak, és tüdővizenyő keletkezik. Megtörtént eset: egy kezelés után tüdővizenyő keletkezett, 4 liter folyadékot szívattak le, a daganat elmúlt. Ezért tüdődaganat esetén csak orvosi ellenőrzés mellett ajánlott a gép használata.
    Agydaganattal műtötték a beteget, kemoterápia után a géppel történő kezelés második szakaszában az agyi áttétek szépen kezdenek eltűnni, a beteg jól van.
    Prosztatanagyobbodásra, gyulladásra egy ötven éves férfinak élete végéig gyógyszert kellett volna szednie. A készülék három hetes használata után a kontrollvizsgálaton azt mondták, hogy abbahagyhatja a gyógyszert, mert minden rendben van. 
    Mióma: Negyven év körüli hölgy méhében öt centis miómát találtak. Sebészeti beavatkozást, teljes méheltávolítást javasoltak. A készülék egy hetes használata után az ultrahang semmit sem mutatott, elkerülte a műtétet.
    Petefészekben több éve öt és fél cm-es cisztája volt negyven év körüli nőnek. Egy hetes kezelés után eltűnt. 

Mivel az immunrendszer felelős betegségeink nagy részéért, ezért szinte minden betegségnél lehet használni az Immunotic készüléket.

Nem használhatják a gépet: három év alatti gyerekek, terhes kismamák, és akinek szívritmus szabályzója van.


    Reflexológia- talpmasszázs: 


A talp reflexzónái segítségével állapotfelmérést végzek. A reflexzóna masszázs során távolhatást gyakorolunk az egyes szervekre, amelynél vérbőség keletkezik, felgyorsul  a vér- és nyirokkeringés, a salakanyagok könnyebben távoznak el testünkből, felerősödik a szervezet öngyógyító képessége. Kijavítja a kialakult hibákat, ezzel helyreáll a szervezet testi-lelki egyensúlya, segít a betegségek megelőzésében.

    Thai-kényeztető kismamamasszázs:


  Javítja a kismama közérzetét, segít a terhesség alatti esetleges kellemetlen tünetek átvészelésében:  fáradtság, reggeli émelygés, hányinger, hát- gerinc- lábfájdalmak, bedagadás, stb. A masszírozott kismamák babája általában nyugodtabb, kiegyensúlyozottabb. Célszerű a várandóság idején megtanulni a babamasszázst, mert így folytatható a folyamat a születés után is.

                                 

    Thai- baba és gyerekmasszázs:

Jót tesz a baba testi-lelki- értelmi fejlődésében, javítja a mozgáskoordinációját. Segít a nyugtalanság, sírás, alvászavarok görcsök leküzdésében.   A gyerekmasszázs jótékony hatású immungyengeség, allergia, vizelettartási problémák, dadogás, pszichés problémák, magatartászavarok, hiperaktivitás, stb esetén.

    Nyirokmasszázs: Javítja a közérzetet, aktiválja az immunrendszert, feszültségoldó, gyulladáscsökkentő, nyugtató hatású, feltölt energiával. Jót tesz az ízületeknek, ödémás végtagoknak is.
    Cellulit kezelés, alakformálás, testsúlycsökkentés:


A zsírszövetekben felhalmozott salakanyagok eltávolítása a nyirok utakon keresztül.  A kezelést intenzívebbé  teszi a mágneses tappancs, a köpölyözés, és a tekercselés. Legújabb módszer a Haihua Magnevit elektro-akupuntúrás kezelés.  A súlycsökkentő program, és a nagy tappancsok kombinált használatával jelentős eredmények érhetők el.


A szolgáltatások díja, ideje:
Dr. Voll-féle állapotfelmérés: 3000 Ft
Immunotic kezelés: 3000 Ft

Haihua kezelés: 3000 Ft/ óra

Masszázs: 3000 Ft/ óra   Hátmasszázs: 1500 Ft/30 perc  Talpmasszázs: 2500 Ft/ 45 perc

Masszázs+ Haihua kezelés: 5000 Ft/ 2 óra           

Bejelentkezés: 06-20-219-3033